MČR a ZON v Karlových Varech 16.-17. 8. 2014

V sobotu a v neděli se uskutečnilo  MČR v olympijském triatlonu v kategorii žáků a dorostenců v Karlových Varech. Součástí víkendu byl také závod olympijských nadějí, ve kterém náš klub zastupovala Pavla Kmoníčková, která získala nominaci, díky výsledkům, které letos podává. Závodu v Karlových Varech, ve kterém se bojovalo o mistrovské tituly se účastnily čtyři naši závodníci.

Nejlépe si vedla PAVLA KMONÍČKOVÁ, v závodě s mezinárodní účastí si dojela pro celkové 10. místo, z Češek však byla v cíli jako 2., když překonala svoji dlouhodobou soupeřku Adrianu Ondráškovou. Po právu ji tak patří titul první vícemistryně  ČR v triatlonu. Její přemožitelkou se stala Klára Zábojníková.

Nejmladší ELIŠKA MAIXNEROVÁ získala v těžké konkurenci 6. místo.

ŠÁRKA PŮSTOVÁ se celkově umístila na 5. místě, z českých závodnic to bylo místo 4.

JINDŘICH STŘIHAVKA si dojel pro celkové 13. místo, z Čechů byl nakonec 8.

 

Pavla Kmoníčková se dále také v rámci závodu ZON  účastnila soutěže štafet. Její družstvo jelo ve složení: Pavla Kmoníčková, Barbora Antošová, Martin Semerád a Matyáš Pospíšil. Štafeta předvedla opravdu slušný výkon a mezi žáky se umístila na 2. místě.

Jsme také velice rádi, že česká reprezentantka Vendula Frintová si v Karlových Varech dojela v závodě Evropského poháru pro první místo.

VŠEM ZÁVODNÍKŮM GRATULUJEME 😀