Letní sezona se blíží ke konci – info k posledním závodům

Poslední závody letošního roku před námi…

Závěrečný víkend by někteří naši závodníci mohli směle označit za „triatlonový masakr“ – tři závody v jednom víkendu!!!

V sobotu končí letošní Český pohár v olympijském triatlonu závodem v Sokolově. A půjde o hodně – body do pořadí jednotlivců, body o pořadí v soutěži klubů….

Neděle pak bude ve znamení domácích závodů a proto neméně prestižních. Letošní Triatlon Pardubice. Nepůjde již o body do žebříčku, tím spíše si poslední závod budeme chtít užít. Po startech v individuálních závodech žáků postavíme na start hlavního závodu (vedle dorostenců, juniorů a dospělých) hned tři naše štafety!!

Do Sokolova odjíždíme vzhledem k vzdálenost a časovému harmonogramu již v pátek – ubytování zajištěno opět v penzionu Ve skále v Lokti nad Ohří. Transport materiálu, trenérů, závodníků a dalších účastníků řídí CK Tour Kmonicek (díky Jirko…). Ostatní individuálně.

Dopravu i prezentaci individuálních závodů na Hrádku si řídí každý sám, prezentaci štafet zařizuji já. Sraz na taktickou poradu „štafetářů“ – Pája/Petra/Jindra, Honza/Alča/Jeník, Pavla/Petr/Šárka, prosím, půl hodiny před startem u vstupu do depa.

Propozice závodů na www.czechtriseries.cz.

Po závodech začínáme s přípravou na novou sezonu, nicméně – všichni závodící si v prvních týdnech (povinně!!!) užijí zasloužené tréninkové volno. EPJ ve Slovinsku je zrušen, tradiční No-Bl duatlon v Žamberku berme již jen jako závěrečný happening (ačkoli i zde můžeme bojovat o tituly Mistra České republiky).

 

jt